Plattegronden

Dankzij een overzichtelijke plattegrond ziet een mogelijke koper in één oogopslag de ware potentie van een pand.

Funda

2D Funda plattegronden (ook wel Floorplanner of interactieve plattegronden genoemd) zijn speciaal ontwikkeld voor de plaatsing op de woning-zoek-site funda.nl. De opzet en de kleurstelling van de plattegronden is hetzelfde waardoor vele mensen deze 2D plattegronden makkelijk kunnen lezen. Daarnaast worden woningen met een Funda plattegrond op funda.nl hoger in de lijst geplaatst en zijn de woningen makkelijker te zoeken. U ontvangt van ons:

  • 2D/3D Funda plattegrond
  • FML bestand (interactieve plattegrond)

De Funda plattegronden worden vaak i.c.m. het inmeten van vastgoed besteld.

Brochure / Sfeer

2D Sfeer en brochure plattegronden geven op een sierlijke manier een plattegrond weer. Het laat op een duidelijke wijze de sfeer zien, omdat onder andere meubilair en kleuren zijn toegevoegd. De plattegrond kan aan alle wensen van de klant worden aangepast. Perfect verkoopmiddel voor in brochures.

3d Plattegronden

Bij een 3D plattegrond kijkt men van bovenaf in de diverse ingerichte ruimten. Zo kan men in één oogopslag een gehele verdieping in 3D bekijken. Het voordeel is dat men de lichtinval door de dag en de seizoenen heen kan volgen. Materialen, meubels en kleuren kunnen allen aangepast worden aan de wensen van de klant.