Visualisaties

Optimaliseer de weergave van de ruimtes van uw pand en de verschillende mogelijkheden die een vastgoedobject te bieden heeft.

Interieur visualisaties

Met een interieur impressie kunt u in één oogopslag zien hoe uw huis of kantoorruimte er na nieuwbouw of renovatie uit zal gaan zien. Zolang de mogelijkheid er nog is kunt u schuiven met wanden, deuren of bijvoorbeeld de opstelling van de keuken wijzigen. Ook kunt u van tevoren diverse kleurenstellingen uitproberen en divers meubilair in de ruimte plaatsen. Hiermee worden teleurstellingen en dure vergissingen voorkomen.

Elk project is uniek, zo ziet BAS Visuals dat ook. Wij zullen met alle zorg uw project uitwerken tot uitstekende visualisaties. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Exterieur visualisaties

Bij nieuwbouw of verbouw van een vastgoed object is het van belang dat de buitenzijde een afspiegeling is van uw wensen. Met een exterieur impressie kunt u precies zien hoe het vastgoed object zich verhoudt tot zijn directe omgeving. Ook hier kunt u tevoren aanpassing doen in kleurenstelling en materialen. Soms heeft een kleine aanpassing al een enorm effect.